SEMINAR



Agencija SE-ERGO preventivnim seminarom 

ERGONOMSKA KANCELARIJA 

obeležava međunarodni mesec ergonomije 
u Zepter Hotelu 5.10.2018.

(11.00 - 16.30 h)









Cilj seminara: preventiva zdravlja zaposlenih i smanjenje nepotrebnih pokreta i pogrešnih položaja pri radu jer ergonomski oblikovano radno mesto poboljšava moral zaposlenih, povećava produktivnost i zadovoljstvo poslom, smanjuje operativne troškove poslovanja i optimizuje procese i procedure na radnom mestu.
Loš stav tela dok se sedi ili stoji, način oblačenja, položaj ruku, osmeh i usmerenje pogleda može klijent da doživi kao: nervozu, nesigurnost, neiskrenost i nestručnost. Način na koji komuniciramo sa drugima i na koji drugi komuniciraju sa nama u velikoj meri utiče na to kako ćemo se osećati. Vizualna komunikacija predstavlja 93% komunikacije među ljudima.


Seminar je namenjen:
preduzetnicima, menadžerima svih nivoa, HR sektoru, IT sektoru, finansijskom sektoru, javnoj upravi, knjigovođama, advokatima, arhitektama i svima koji rade u  kancelariji

Kotizacija:
6000,00 dinara po učesniku

Polaznici dobijaju:
Radni materijal, 2 brošure, osveženje na pauzi i sertifikat o odslušanom seminaru.

Broj mesta ograničen




Predavači:
dr Gordana Čolović, vlasnik SE-ERGO, sa 31 godina iskustva u oblasti inženjerstva i industrijskog menadžmenta. Objavila je 13  knjiga (3 na engleskom jeziku). Njena monografija o ergonomiji je poslala obavezan udžbenik na mnogih svetskim univerzitetima.
dr Danijela Paunović, profesor i konsultant. Objavila je 5 knjiga iz  oblasti inženjerstva i industrijskog menadžmenta
Prim. mr sc. med. dr Snežana Kostić, spec. fizikalne medicine i rehabilitacije, direktor Instituta za rehabilitaciju
Dr Vesna Stefanović Nikolić, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Leđa i vrat”


Prijave i informacije:

tel. 0606750060

agencijaseergo@gmail.com

savetovalistezaergonomiju@gmail.com
ergoobuke@gmail.com




Total Pageviews

Popular Posts