O nama


Vizija

Mi smo jedinstvena Agencija čije konsultantske usluge pored poslovnog savetovanja omogućavaju ergonomsko oblikovanje radnih mesta u cilju očuvanja zdravlja zaposlenih i povećanja profitabilnosti.

Misija 

Efikasnom primenom najsavremenih metoda organizacije rada i analize radnih mesta, specijalizovanih obuka i konsaltinga, uz angažovanje eksperata unapređujemo i inoviramo znanja, sposobnosti i veštine zaposlenih.


Organizacija


Na čelu stručnog tima Agencije je dr Gordana Čolović sa 34 godina iskustva u oblasti industrijskog menadžmenta. 

Njena uža oblast su: organizacija proizvodnje, studija rada, lean sistem, strategijski menadžment, poslovna komunikacija i ergonomija. 

Član je International Association of Engineers u Hong Kongu, Asocijacije eksperata poslovnog i industrijskog menadžmenta Srbije, kao i mnogih drugih organizacija i organizacionih odbora, član je 12 uredništva domaćih i stranih naučnih časopisa. 

Objavila je 13  knjiga (3 na engleskom jeziku),  preko 120 stručnih i naučnih radova,  autor je poglavlja u 2 međunarodne monografije (Australija i Kina). Njene monografije o ergonomiji, strategijskom menadžmentu i tehnološkim procesima su obavezan udžbenici na mnogim svetskim univerzitetima. 

Poslednjih 3 godine samo iz oblasti ergonomije organizovala je predavanja, seminare, radionice, grupne i individualne obuke za oko 2000 učesnika edukacija. Zaposlena je i na Akademiji tehničko umetničkih strukovnih studija Beograd. Poseduje REFA, OSHA i IBM sertifikate.See more: http://gordanacolovic.blogspot.rs/p/kontakt.html


SE-ERGO je i osnivač International Ergo-friendly koja utiče na svest ljudi da vode računa o zdravlju svojih klijenta/potrošača. Sertifikat i članstvo u Ergo-friendly je i dragocen marketinški instrument za povećanje lojalnosti klijenta kompanija, banaka, hotela, restorana, kafića, salona lepote, ordinacija...