O nama


Vizija

Mi smo jedinstvena Agencija čije konsultantske usluge omogućavaju ergonomsko oblikovanje radnih mesta u cilju očuvanja zdravlja zaposlenih i povećanja profitabilnosti.

Misija 

Efikasnom primenom najsavremenih metoda analize radnih mesta (studije rada i pokreta), specijalizovanih obuka i konsaltinga, uz angažovanje eksperata  unapređujemo i inoviramo znanja, sposobnosti i veštine zaposlenih.


Organizacija


Na čelu stručnog tima Agencije je dr Gordana Čolović sa 32 godina iskustva u oblasti industrijskog menadžmenta. 

Njena uža oblast su: organizacija proizvodnje, studija rada, lean sistem, strategijski menadžment i ergonomija. 

Član je International Association of Engineers u Hong Kongu, Asocijacije eksperata poslovnog i industrijskog menadžmenta Srbije, kao i mnogih drugih organizacija i organizacionih odbora, član je  8 uredništva domaćih i stranih naučnih časopisa. 

Objavila je 13 knjiga i preko 120 stručnih i naučnih radova. Njena monografija o ergonomiji je poslala obavezan udžbenik na mnogim svetskim univerzitetima. 
See more: http://gordanacolovic.blogspot.rs/p/kontakt.html


SE-ERGO je i osnivač International Ergo-friendly koja utiče na svest ljudi da vode računa o zdravlju svojih klijenta/potrošača. Sertifikat i članstvo u Ergo-friendly je i dragocen marketinški instrument za povećanje lojalnosti klijenta kompanija, banaka, hotela, restorana, kafića, salona lepote, ordinacija...